Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Μεταφορά του γραφείου τύπου του ΓΕΣ στο ΒόλοΣτο...Βόλο ''μετέφερε'' το Γραφείο Τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο Εκπρόσωπός του, Συνταγματάρχης Νίκος Φανιός.
Αιτία η διήμερη άδεια που έλαβε μετά από πολύ καιρό για να επισκεφθεί την οικογένειά του, που σε συνδυασμό με το Σαββατοκύριακο έγινε τετραήμερη.Τέσσερις ημέρες απραξίας για τον εργασιομανή και  υπέρ δραστήριο Συνταγματάρχη Φανιό δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρξουν, γι' αυτό και αποφάσισε όπως μεταφέρει το γραφείο τύπου του ΓΕΣ στο...Βόλο. Το πως τα καταφέρνει αυτός και η ψυχή του το ξέρει και το λέμε μετά λόγου γνώσεως. Χωρίς κανένα γογγυσμό συνεχίζει απτόητος, δυναμικά να δίνει τον αγώνα του.Πάντως από πλευράς ενημέρωσης του ΓΕΣ, όλα κινούνται στην εντέλεια, έστω και από την παραλία των Αλυκών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.