Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Στην Άγκυρα ο Στρατιωτικός Ιερέας Συνταγματάρχης Αθανάσιος Τσιμενίδης


Το "φως" της Πεντηκοστής στην καρδία της Ανατολιας !!!Την Κυριακή της Πεντηκοστής 4 /6/2017 ο Στρατιωτικός Ιερέας Σχης Αθανάσιος Τσιμενίδης  τέλεσε τη θεία Λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Κλήμη της Ελληνικής πρεσβείας στην Άγκυρα, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, παρουσία του διπλωματικού και στρατιωτικού προσωπικού.
Υπεύθυνος για την όλη φιλόξενη διοργάνωση ο εξαιρετικός αεροπορικός ακόλουθος της πρεσβείας Σμήναρχος (Ι)Σπυρίδων Καρούμπαλης.
Οι φωτό είναι από το εσωτερικό της εκκλησίας και η εξωτερική από τον ναό της αμερικανικής βάσης στην ΆγκυραΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.