Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Στη Βουλγαρία Καμμένος - Αποστολάκης για την άσκηση ''Balkan Dagger''Στη Βουλγαρία πρόκειται να μεταβεί σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος προκειμένου να παρακολουθήσει την κοινή βουλγαρο-ελληνική άσκηση «Balkan Dagger».Όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του βουλγαρικού υπουργείου Άμυνας, οι υπουργοί Άμυνας της Βουλγαρίας και της Ελλάδας, Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ και Πάνος Καμμένος, θα παρακολουθήσουν τη διμερή κοινή εκπαίδευση «Balkan Dagger» η οποία πραγματοποιείται  μεταξύ των δράσεων των ειδικών δυνάμεων των δύο χωρών από τις 29 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου 2017. Περιλαμβάνονται οι σχηματισμοί του δεύτερου τάγματος των Ειδικών Δυνάμεων της 68ης Ταξιαρχίας και από την ελληνική πλευρά οι ομάδα «Z MAK» των ειδικών δυνάμεων.Τις εκδηλώσεις θα παρακολουθήσουν ο αρχηγός της Εθνικής Άμυνας αντιστράτηγος Αντρέι Μπότσεφ και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.