Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 76Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

Από τις 12 έως τις 28 Μαΐου 2017, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, εκπροσωπώντας τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ,  συμμετείχε σε εορταστικές εκδηλώσεις για την 76η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης, που πραγματοποιήθηκαν στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία.

Ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, παραβρέθηκε στις πόλεις Sydney, Canberra, Wellington, Perth και Melbourne, σε κοινές εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης και σε εκδηλώσεις της ομογένειας. Επίσης, συναντήθηκε με πολιτικές και στρατιωτικές αρχές καθώς και με ελληνικές θρησκευτικές και διπλωματικές αρχές.

Μεταξύ άλλων, συναντήθηκε με την Πρέσβη της Ελλάδας στην Canberra, κα Αικατερίνη Ξαγοράρη και με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Υπέρτιμο και Έξαρχο Πάσης Ωκεανίας, κ. κ Στυλιανό.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.