Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Ενδεικτικό Παράδειγμα Επανυπολογισμού Σύνταξης-Υπολογισμού Προσωπικής Διαφοράς,σύμφωνα με τον Ν.4387/2016...


Παραθέτουμε κατωτέρω ενδεικτικό παράδειγμα Επανυπολογισμού Σύνταξης και Υπολογισμού της Προσωπικής διαφοράς, με ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΘΜΟ 2/3 ΑΣΤΥΝ.Δ/ΝΤΗ,και αποστρατεία πρίν από τον Μάϊο 2016(Ψήφιση Ν. 4387/2016), σύμφωνα με τα ισχύοντα στον νέο Ν.4387/2016.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Υπόψη ότι τα παραδείγματα (Επανυπολογισμού Σύνταξης-Υπολογισμού Προσωπικής Διαφοράς),αποτελούν προσωπική ερμηνεία του Ν.4387/2016 και σε καμιά περίπτωση δεν δύναται να θεωρούν Επίσημα. 
Εξυπακούεται ότι καθ΄ύλην αρμόδο είναι ΜΟΝΟ ο Ε.Φ.Κ.Α-ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΟ ΚΡΑΤΟΥΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.