Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Μεγάλη η προσέλευση αποστράτων στο ιατρείο χρονίως πασχόντων του 404 ΓΣΝ Λάρισας

Οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες οικονομικά για όλες τις κατηγορίες των εργαζομένων και των συνταξιούχων οι οποίοι έχουν δει τις αποδοχές και τις συντάξεις τους να συρικνώνονται κατά πολύ ελέω μνημονίων. Στην τραγική αυτή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, εξαίρεση δεν αποτελούν ούτε οι Απόστρατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι με τη σειρά τους αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Αυτό δείχνει σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, η μεγάλη έως τώρα προσέλευση εν αποστρατεία στελεχών από την περιοχή της Λάρισας, στο νέο ιατρείο χρονίως πασχόντων, που ξεκίνησε να λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Θεσσαλικού στρατιωτικού νοσοκομείου.
Ήδη η προσέλευση των αποστράτων είναι μεγάλη, οι οποίοι μέσα από το ιατρείο αυτό εκτός από την εξέταση ως χρόνιοι ασθενείς, μπορούν να γράψουν δωρεάν και τα φάρμακά τους, γλιτώνοντας έτσι και το απλό κόστος της μηνιαίας συνταγογράφησης, το οποίο αποτελούσε ένα επιπλέον έξοδο.

''Πλέον δεν περισσεύει τίποτα, με τα χρήματα που χρειαζόταν να πληρώσουμε για τη συνταγογράφηση και τώρα τα γλιτώνουμε, καλύπτουμε  έστω και με αυτά τα λίγα ένα άλλο έξοδο'' ανέφεραν ε.α στελέχη στο kranosgr, τα οποία δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένα από τη λειτουργία του ιατρείου.
Το ιατρείο χρονίως πασχόντων λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Τρίτη το πρωί και τα εν αποστρατεία στελέχη μπορούν να αντλούν περισσότερες πληροφορίες από τη γραμματεία του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.