Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ - Χαιρετισμός του Υποδιευθυντή του 404 ΓΣΝ Λάρισας, Σχη (ΥΙ) Κων/νου Βαβλιάκη στο σεμινάριο του ΣΕΑΝ Λάρισας

Χαιρετισμό εκ μέρους του Στρατηγού Διοικητή της 1ης Στρατιάς Δημόκριτου Ζερβάκη, απηύθυνε στο επιτυχημένο σεμινάριο Α' Βοηθειών του ΣΕΑΝ Λάρισας με θέμα ''Εκτίμηση και Αντιμετώπιση Τραυματισμού Σε Περιβάλλον Μάχης'', ο Συνταγματάρχης Ορθοπεδικός Ιατρός, Υποδιευθυντής του 404 ΓΣΝ Λάρισας, Κωνσταντίνος Βαβλιάκης.

Δείτε το βίντεο του kranosgr:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.