Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Ο Ατσάλινος Θώρακας της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου


Εντυπωσίασε τους πάντες και απέσπασε ευμενή σχόλια για την επιχειρησιακή της ετοιμότητα και όχι μόνο, η 24η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία Λιτοχώρου, η οποία πραγματοποίησε άσκηση στο πεδίο βολής της περιοχής. 


Σκοπός της ασκήσεως, ήταν να γίνει πράξη η Ακαδημαϊκή και Στρατιωτική εκπαίδευση των νέων Ανθυπολοχαγών, που φοιτούν στα τμήματα βασικής εκπαίδευσης των σχολών εφαρμογής.


''Η οργάνωση του τακτικού συγκροτήματος, η πειθαρχία πυρός, η ακρίβεια πυρός, η ταχύτητα, η εμφάνισή σας, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι, το προσωπικό μας είναι το καλύτερο οπλικό σύστημα'', τόνισε στην ομιλία του  ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος εμφανώς ικανοποιημένος παρακολούθησε την άσκηση.


''Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή για το σύνολο του προσωπικού που συμμετείχε στην άσκηση αλλά και μεγάλη τιμή γιατί παρουσιάσαμε τις δυνατότητες των μέσων που έχουμε για την εκτέλεση της αποστολής μας, εφαρμόζοντας το δόγμα του Αρχηγού μας για ένα στρατό με πανίσχυρη αποτρεπτική δύναμη'' ανέφεραν τα στελέχη της 24ης ΤΘΤ, μιας από τις πιο μάχιμες τεθωρακισμένες ταξιαρχίες του Ελληνικού Στρατού, που με τη συνεχή καθοδήγηση ενός εξαίρετου Διοικητή και ανθρώπου, του Ταξιάρχου Ιωάννη Βασιλάκη, βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο της επιχειρησιακής της ετοιμότητας.


Δείτε βίντεο από την εκπομπή με Αρετή και Τόλμη, όπου έγινε ξεχωριστή παρουσίαση στην άσκσηση του Λιτοχώρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.