Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Δ΄ Σώμα Στρατού: 24 ώρες στη Θράκη με την κάμερα της ΕΡΤ σε ένα καταπληκτικό οδοιπορικό (ΟΛΟ ΤΟ VIDEO) 1ο Μέρος

#ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΠΩΝΥΜΩΣ#

Η κάμερα της ΕΡΤ και η εκπομπή Επωνύμως βρέθηκαν στην ακριτική Θράκη… σε ένα οδοιπορικό στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της πατρίδας μας.

Ο Βασίλης Ταλαμαγκας και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος συνομίλησαν με τους ακρίτες μας αλλά και τον διοικητή και στελέχη του Δ Σώματος Στρατού. 

Επισκέφθηκαν ακριτικά χωριό στο τριεθνές εκεί όπου υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας παρέχουν στρατιωτικοί γιατροί. 

Μίλησαν με εθνοφυλακες τους εθελοντές άγρυπνους φρουρούς της πατρίδας μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.