Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Τέσσερα στελέχη της 2ης Μοίρας Καταδρομών στο 401 λόγω καύσωνα


Λόγω καύσωνα και στα πλαίσια μέριμνας προσωπικού από τα Επιτελεία όλων των όπλων, εκδόθηκε σήμα για λήξη ωραρίου στις 13:00.

Η εντολή ισχύει και για σήμερα Παρασκευή 30 Ιουνίου. 

Οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν επηρεάσει ήδη προσωπικό των ΕΔ καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες του OnAlert λόγω καύσωνα έχουν νοσηλευτεί στο 401 ΓΣΝΑ τέσσερα στελέχη που υπηρετούν στη 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών. Συγκεκριμένα οι τέσσερεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα ηλίασης. Πληροφορίες αναφέρουν οτι ειναι καλά στην υγεία τους. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.