Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Απονομή Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών του 1ου Διατμηματικού Προγράμματος της ΣΣΕ και του Πολυτεχνείου ΚρήτηςΤην Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, η τελετή απονομής των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών έτους 2015-2017, στο πλαίσιο του 1ου Διατμηματικού προγράμματος της  Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.


Απονεμήθηκαν δεκαεπτά μεταπτυχιακοί τίτλοι στα αντικείμενα «Σχεδίαση και Επεξεργασία Συστημάτων» και «Εφαρμοσμένη Επιχειρησιακή Έρευνα και Ανάλυση», που διεξάγεται στη ΣΣΕ.

Τους τίτλους απένειμαν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Διοικητής της ΣΣΕ Υποστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Πρύτανης Πολυτεχνείου Κρήτης κύριος Βασίλειος Διγαλάκης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης  κύριος Νικόλαος Τσουρβελούδης και ο Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σχεδίασης και Επεξεργασίας Συστημάτων κύριος Νικόλαος Ματσατσίνης.

Στην τελετή παρέστησαν επίτιμοι Διοικητές της Σχολής και συγγενείς και φίλοι των μεταπτυχιακών σπουδαστών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.