Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Η ΕΣΠΕΘ συγχαίρει την 1η ΣτρατιάΛάρισα, 05 Ιουνίου 2017

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


ΘΕΜΑ:  Λειτουργία Αναψυκτηρίου στα Σ.Ο.Α του Στρατοπέδου «Στγού Ν. Πλαστήρα»
               
              Με ιδιαίτερη ικανοποίησή μας, γινόμαστε καθημερινά δέκτες ευμενών σχολίων από συναδέλφους που υπηρετούν στη Φρουρά Λάρισας, σχετικά με την αναβάθμιση λειτουργίας του αναψυκτηρίου που λειτουργεί στα ΣΟΑ του στρατοπέδου «Στγού Ν. Πλαστήρα», γεγονός που έχει θετική επίδραση στην καθημερινότητα των συναδέλφων (ενοίκων και μη), που έχουν πλέον τη δυνατότητα να βρεθούν σε μια μικρή όαση αναψυχής στην πόλη της Λάρισας.


              Οι προσπάθειες της διοίκησης και του προσωπικού της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς, υπό την αρωγή και επίβλεψη της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς και έχουν φέρει απολύτως θετικό αποτέλεσμα, άξιο επαίνων. Το συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος εξ όσων γνωρίζουμε θα λειτουργεί παράλληλα με τη Θερινή Λέσχη (πισίνα), επιλέγουν καθημερινά πολλοί συνάδελφοι με τις οικογένειές τους, καθόσον συνδυάζει ένα ευπρεπές και ασφαλές «πράσινο» περιβάλλον, με την παρακείμενη παιδική χαρά, με τις υπηρεσίες που παρέχει το αναψυκτήριο, το οποίο πέραν των συνηθισμένων προϊόντων (ροφήματα, χυμοί - αναψυκτικά, παγωτά, σνακ κλπ), λειτουργεί και ως ψησταριά σερβίροντας πρόχειρα εδέσματα της ώρας, όπως σουβλάκια και πίτσες.


              Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία, που επιβεβαιώνει το συνεχές ενδιαφέρον με ανθρωποκεντρική προσέγγιση που επιδεικνύει η διοίκηση της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας και του επιπέδου διαβίωσης των συναδέλφων, γεγονός το οποίο είναι εμφανές σε όλο το φάσμα των δράσεων εξωστρέφειας που αναλαμβάνονται τα τελευταία έτη. Αυτές οι παρεμβάσεις, είναι απολύτως αναγκαίες, καθόσον συνιστούν μικρές καθημερινές «νίκες» και μπορούν να επιτευχθούν εύκολα, γρήγορα (με το ελάχιστο κατά το  δυνατόν κόστος), εφόσον ενυπάρχει η καινοτόμος σκέψη με τη διάθεση προσφοράς προς τους συναδέλφους, οι οποίοι έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα τα τελευταία χρόνια από τις διαδοχικές περικοπές αμοιβών και τις συνεχείς μειώσεις εισοδήματος.

              Υπάρχει σίγουρα καλύτερο αύριο και πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι, όλοι μας μπορούμε να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση, μέσα από τη δράση, τη στάση και την εν γένει συμπεριφορά μας.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-
Πρόεδρος

Στέφανος Κουκουράβας
6983531360
-Ο-
Γεν. Γραμματέας


Νικόλαος Γκαμπλιάς
6937024917,  *7024917

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.