Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Ποιο είναι το ρεκόρ παραμονής στο ΥΠΕΘΑ για ένα στέλεχος; 13 χρόνια !!!!

Κι όμως υπάρχει ρεκόρ παραμονής στελέχους -του ΠΝ- στον Χολαργό! Υπηρετεί επί 13 συναπτά έτη -από το 2004- σε διάφορες θέσεις του ΥΠΕΘΑ! Είναι θέμα ικανοτήτων; Οι θέσεις που τοποθετείται δεν είναι “εξειδικευμένες”. Υπάρχουν αναντικατάστατοι σε γραμματείες και άλλες θέσεις που η δουλειά είναι μάλλον γραφειοκρατική; Όχι βέβαια…Προφανώς λοιπόν κάτι άλλο συμβαίνει…
Αυτά τ΄ απίθανα συμβαίνουν όταν αξιωματικοί που υπηρετούν σε νευραλγικές θέσεις στις οποίες δύσκολα μπορείς να βρεις αντικαταστάτη χωρίς να κάνεις ζημιά, αναγκάζονται να μετακινηθούν “για να γράψουν χρόνο διοίκησης” σε κάποια μονάδα.Δεν γνωρίζουμε ποιος μπορεί να σπάσει το ρεκόρ, γιατί ακόμη δεν γνωρίζουμε και ποιο είναι το ρεκόρ…Μέχρι στιγμής είμαστε στα 13 χρόνια αλλά το…κοντέρ γράφει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.