Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

10 χρόνια Βρεφονηπιακός Σταθμός 1ης Στρατιάς


Με πολλά χαμόγελα και προϋπαντώντας το καλοκαίρι ο Βρεφονηπιακός Παιδικός Σταθμός της 1ης Στρατιάς πραγματοποίησε πριν λίγο την καλοκαιρινή του γιορτή στον χώρο της θερινής ΛΑΦ στην πισίνα του σχηματισμού.

Τα παιδιά του βρεφονηπιακού σταθμού παρουσίασαν την καλοκαιρινή γιορτή  και τα ποιηματάκια τους, με τη συμπαράσταση των εξαίρετων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του σταθμού και δέχτηκαν το ζεστό χειροκρότημα γονέων, συγγενών και φίλων και την ευχή για ένα καλό καλοκαίρι.
Παρόν στην εκδήλωση ο Δκτης της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Επιτελάρχης του Σχηματισμού Υποστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, γονείς, συγγενείς και αρκετοί φίλοι των μικρών παιδιών.

Να σημειώσουμε ότι ο Βρεφονηπιακός σταθμός της 1ης Στρατιάς που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας, θεωρείται ένας σταθμός πρότυπο για το χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.