Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Συγχαρητήρια από την Ομογένεια της Αμερικής στον Α/ΓΕΣ, για ομιλία από Αξκο της V Μεραρχίας Κρητών στη Νέα Υόρκη


Σε μια πρωτοποριακή εκδήλωση για τη Μάχη της Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, συμμετείχε και μίλησε ως επίσημος καλεσμένος ο Διευθυντής του Στρατιωτικού Μουσείου Χρωμοναστηρίου Ρεθύμνου, Αντισυνταγματάρχης Μανώλης Μιχελάκης.

Την εκδήλωση, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία διοργάνωσε η Μικτή Πολιτιστική και Εκπαιδευτική Επιτροπή των Κρητικών Σωματείων της Νέας Υόρκης στο ''Κρητικό'' σπίτι στην Αστόρια 
Είναι η πρώτη φορά που Έλληνας Αξιωματικός συμμετέχει ως επίσημος ομιλητής σε εκδήλωση της Ομογένειας, κάτι που οφείλεται αποκλειστικά στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είδε θετικά την πρωτοβουλία των Κρητικών  Σωματείων, δίνοντας την έγκριση για να μεταβεί στη Νέα Υόρκη ο Αντισυνταγματάρχης Μιχελάκης. 


Για τον παραπάνω λόγο, η Πολιτιστική Επιτροπή των Κρητικών Σωματείων δημοσίευσε στην Εφημερίδα της Ομογένειας ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ, ευχαριστήριο προς τον Α/ΓΕΣ καθώς και ρεπορτάζ από την εκδήλωση.
Διαβάστε και το τεύχος της ομογενειακής Εφημερίδας ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ με το ρεπορτάζ για την εκδήλωση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.