Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Συναγερμός στις ΗΠΑ – Εκκενώνονται οδικές αρτηρίες που οδηγούν στην Times Square - ΤΩΡΑ

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αμερικανικές αρχές μετά τον εντοπισμό δύο ύποπτων συσκευών σε οδικές αρτηρίες που οδηγούν στην Times Square.

Σύμφωνα με το CBS, οι δύο συσκευές εντοπίστηκαν στην 44η οδό και στην 7η λεωφόρο με αποτέλεσμα η αστυνομία να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα.

Έχουν κλείσει τρεις λεωφόροι και συγκεκριμένα η 6η, η 7η και 8η και οι δρόμοι από την 42η έως την 45η, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει τα ΤΕΕΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.