Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Το τελευταίο «αντίο» στα Phantom της 110 Πτέρυγα ΜάχηςΣε ένα έντονα συγκινησιακό κλίμα, ο Σμήναρχος Κων. Καραμεσίνης έκανε την τελευταία του πτήση με το Phantom II, το οποίο την Παρασκευή 5 Μαΐου θα κάνει την αποχαιρετιστήρια πτήση του, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων (μεταξύ αυτών ο Α/ΓΕΕΘΑ και ο Α/ΓΕΑ) και θα γίνει η αναστολή λειτουργίας της Μοίρας.
Σε μια ειδική εκδήλωση σήμερα για «ειδικούς» ανταποκριτές ξένου  Τύπου  ο Διοικητής της 348 Μοίρας Τακτικής Αναγνώρισης. αντισμήναρχος Δ. Παπαδημητρίου παρουσίασε τα 64 χρόνια λειτουργίας της Μοίρας και τα αεροσκάφη αυτής, παρουσιάζοντας ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες από τα πεπραγμένα σε 181,000 ώρες πτήσης των αεροσκαφών και των πιλότων της Μοίρας.
Να σημειωθεί ότι  η 348 Μοίρα Τακτικής Αναγνώρισης είναι η τελευταία μοίρα phantom της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ.
Δείτε την τελευταία πτήση του RF-4E Phantom  πριν αποσυρθεί οριστικά.
Δείτε φωτό και βίντεο:
Πασχάλης Μάντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.