Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Η Οnline 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία


Συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα η 71 Α/Μ Ταξιαρχία ''ΠΟΝΤΟΣ''. Μέσα στα πολλά θετικά που έχει ως σχηματισμός και κατά καιρούς έχουν αναφερθεί από το kranosgr, όπως η άριστη επιχειρησιακή εκπαίδευση και ετοιμότητα, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για το προσωπικό και πολλά άλλα, έρχεται να ταράξει και τα νερά της ενημέρωσης των στελεχών του σχηματισμού η αναβάθμιση της ιστοσελίδας της Ταξιαρχίας.Ήδη λειτουργεί και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη διαδικασία αναβάθμισης - μπορείτε να την επισκεφθείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ -  η οποία όταν ολοκληρωθεί θα αποτελέσει  ένα χρήσιμο εργαλείο στη διάθεση των δικαιούχων στελεχών της περιοχής. Όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, στην ιστοσελίδα θα μπορεί να ανατρέξει το οποιοδήποτε στέλεχος και να ενημερωθεί για την περιοχή του Κιλκίς, δρομολόγια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, μενού λέσχης, ΚΑΑΥ, προσφορές πρατηρίου, χρήσιμα τηλέφωνα και διάφορα άλλα απαραίτητα χρηστικά για την καθημερινότητα των στελεχών.
Ο Διοικητής του Σχηματισμού Ταξίαρχος Πάρις Καπραβέλος με τον Υποδιοικητή Συνταγματάρχη Γιώργο Μποζμαλή, συνεχίζουν την παράδοση των άριστων διοικήσεων των τελευταίων ετών έχοντας την Ταξιαρχία στην ''πένα'' από όλες τις απόψεις. Πλέον και online!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.