Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Militaire.gr: Συνέντευξη του Επίτιμου Α/ΓΕΝ Ναύαρχου Κ. Χρηστίδη στον Δημοσιογράφο Π. Καρβουνόπουλο

Μιλά σπάνια και όταν το κάνει υπάρχει λόγος σοβαρός. Ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, μίλησε δημόσια για τις αλόγιστες περικοπές το 2012 ενώ ήταν εν ενεργεία Αξιωματικός και Α/ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε λόγω της επιλογής του αυτής. Δεν το μετάνιωσε.


Τώρα μιλά στο Militaire.gr σε μια τηλεοπτική συνέντευξη όπου χτυπά καμπανάκι συναγερμού για τα ελληνοτουρκικά!

Μιλά ανοιχτά για τις επιδιώξεις της Τουρκίας , την “νοοτροπία νίκης” που προσπαθούν να “χτίσουν” στο Αιγαίο, για τις ελληνικές ΕΔ, το αγαπημένο του ΠΝ και τις ελλείψεις που προκάλεσαν οι περικοπές.
Εκφράζει την εντονότατη ανησυχία του για θερμό επεισόδιο,προσδιορίζει χρονικά πότε οι Τούρκοι θα νιώσουν σίγουροι για να “χτυπήσουν” και επισημαίνει τι πρέπει να γίνει για να αντιμετωπιστεί η ενδεχόμενη κρίση!


Φυσικά μιλά για την επιλογή του να παραιτηθεί από τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων. Απαντά σκληρά σ΄ όσους τον κατηγόρησαν για…απόδραση!
Την Κυριακή στο Militaire.gr…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.