Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Αθλητικό Πρόγραμμα «Kid’s Athletics» στο 251ΓΝΑ
Την Πέμπτη  25 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε, στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251ΓΝΑ), το αθλητικό πρόγραμμα «Kid’s Athletics»,  στο οποίο συμμετείχαν όλα τα τμήματα του Βρεφονηπιακού Σταθμού του Νοσοκομείου, καθώς και το 1ο Νηπιαγωγείο Παπάγου-Παράρτημα 251ΓΝΑ.


Στην ημερίδα παραβρέθηκε η Διοίκηση του Νοσοκομείου,  η Διοικητής του Βρεφονηπιακού Σταθμού, το Παιδαγωγικό Προσωπικό, Διακεκριμένοι Αθλητές – Ολυμπιονίκες των Ενόπλων Δυνάμεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Φυσικής Αγωγής του Σχολείου, καθώς και εθελοντές αθλητές.
Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν μετάλλια και τις βεβαιώσεις συμμετοχής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.