Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου του Π. Καμμένου Πτέραρχος ε.α Θεολόγος Συμεωνίδης μιλά για την πτήση του Κων/νου Μητσοτάκη με F-1674 ετών, το 1992, ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πέταξε με F16! O πτέραρχος εν αποστρατεία Θεολόγος Συμεωνίδης ήταν ο κυβερνήτης του μαχητικού και μίλησε στο STAR για αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία να έχει συγκυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.


 "Με εξέπληξε η αντοχή του και η άνεσή του με το αεροπλάνο.  Πολύ ήρεμος. Ρωτούσε λεπτομέρειες. Όταν κατεβήκαμε δήλωσε ότι πλέον οι αποφάσεις του για την Π.Α θα είναι πιο συνεπείς" τόνισε ο πτέραρχος ε.α.
Η ηλικία του δεν ήταν εμπόδιο για τον Κρητικό πολιτικό παρότι η οικογένειά του διαφωνούσε..«Τους το ξέκοψε από την αρχή και έδωσε εντολή στον αρχηγό της αεροπορίας να ετοιμάσει το ταξίδι.  Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν αετός και σε αυτή την πτήση έδειξε το μεγαλείο της ψυχής του. Εύχομαι πρόεδρε καλή πτήση να έχεις εκεί που παςδηλώνει ο κ. Συμεωνίδης.


Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.