Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Επίδομα Παραμεθορίου: Διόρθωση της τελευταίας στιγμής για μονάδες Μακεδονίας και ΘράκηςΗ καθιέρωση καταβολής νυχτερινών και στους στρατιωτικούς δεν είναι η μοναδική προσθήκη της τελευταίας στιγμής πριν τη ψηφοφορία στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει η προσθήκη που αφορά στο επίδομα παραμεθορίου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το επίδομα θα το παίρνουν και όσοι υπηρετούν σ΄ όλες τις μονάδες προκαλύψεως σε Μακεδονία και Ήπειρο.


Ρυθμίσεις υπάρχουν και για προσωπικό της ΠΑ που υπηρετεί σε ραντάρ νησιών του Αιγαίου ,το οποίο είχε “μείνει απ΄ έξω”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.