Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Αποκλειστικό: Στο γραφείο του ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα οι μεταθέσεις των στελεχών


Στο γραφείο του ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα βρίσκονται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, οι φάκελοι των μεταθέσεων των στελεχών και εντός μιας εβδομάδας το αργότερο θα έχουν επιστρέψει στα επιτελεία για κοινοποίηση. 

Όπως είχαμε γράψει  στο kranosgr, μετά την ολοκλήρωση των συμβουλίων μεταθέσεων, οι καταστάσεις στάλθηκαν για υπογραφές ανάλογα με την κατηγορία στον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, στον ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα, στο ΓΕΕΘΑ και στους Αρχηγούς των Επιτελείων. 

Πριν λίγο συνεργάτες του ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα σε συνομιλία με το kranosgr μας επιβεβαίωσαν, ότι οι περισσότεροι φάκελοι των μεταθέσεων βρίσκονται στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού και το αργότερο μέσα σε μια εβδομάδα θα έχουν επιστρέψει όλοι στα επιτελεία. 

Ο χρόνος λοιπόν, κυλάει πλέον αντίστροφα για την ανακοίνωση των μεταθέσεων, η οποία θα γίνει από μέρα σε μέρα. Μάλιστα στο ΓΕΣ είναι έτοιμοι και όπως αναφέρουν στελέχη του επιτελείου στο kranosgr, με το που θα επιστρέφει ένας φάκελος από το Υπουργείο θα γίνεται αμέσως κοινοποίηση στις μονάδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.