Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Αφιέρωμα του ΓΕΣ στη Στρατιωτικό Μάνα

Δεν είναι κάτι καινούργιο για το ΓΕΣ, το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια ο Εκπρόσωπος τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού Συνταγματάρχης Νίκος Φανιός να τιμά με το δικό του τρόπο τη Στρατιωτικό Μάνα. Με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας που τιμάται κάθε χρόνο στις 8 Μαΐου, ο Σχης Φανιός δημοσιεύει ένα ειδικό αφιέρωμα στη σελίδα του ΓΕΣ στο facebook.
Πιστεύουμε ότι και φέτος θα πρωτοτυπήσει και θα ξεχωρίσει με το αφιέρωμά του το ΓΕΣ για τις μητέρες στρατιωτικούς, που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.