Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του Συνδέσμου Αποστράτων ΣΑ Λασιθίου


Την 15/5/2017 ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εμμανουήλ Κρουσανιωτάκης πλαισιωμένος από τον Αντιπρόεδρο κ. Ηλία Βολυράκη και τον Γ.Γ. κ. Δημήτρη Κοντοπαυλάκο επισκέφθηκαν αρχικά τις Υπηρεσίες της Ιεράπετρας της Ελληνικής Αστυνομίας, το Λιμεναρχείο και την Πυροσβεστική, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας με τους υπηρετούντες εκεί υπαλλήλους και διανεμήθηκε γραφική ύλη προς μερική κάλυψη  των αναγκών τους.

Στην συνέχεια σε κεντρικό κατάστημα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μελών μας για τα θέματα που μας απασχολούν (μείωση συντάξεων, ασφαλιστικά οικονομικά ζητήματα, πορεία αγωγών κλπ). Η επίσκεψη συνεχίστηκε με κέρασμα εκ μέρους του Συνδέσμου.
Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν.


Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΝΟΛΗΣ. Γ. ΚΡΟΥΣΑΝΙΩΤΑΚΗΣ


Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Α. ΚΟΝΤΟΠΑΥΛΑΚΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.