Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Στις μονάδες οι Μεταθέσεις Μηχανικού Ανωτέρων


Στις μονάδες έχουν κοινοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, οι μεταθέσεις Μηχανικού Ανωτέρων. Μετά τις μεταθέσεις Ταγματαρχών - Αντισυνταγματαρχών Πυροβολικού που κοινοποιήθηκαν πρώτες χθες ακολούθησαν αυτές του Μηχανικού. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το kranosgr, οι μεταθέσεις των ανωτέρων Όπλων και Σωμάτων που είχαν ήδη πάρει υπογραφή από τον Υπουργό, θα κοινοποιηθούν κανονικά στις μονάδες. 

Ερωτηματικό υπάρχει τι θα γίνει με τις μεταθέσεις κατωτέρων αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Επαγγελματιών Οπλιτών, που βρίσκονται στο γραφείο του ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα για υπογραφή, ο οποίος αναρρώνει μετά την προχθεσινή περιπέτεια της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.