Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Στον Πάνο Καμμένο οι καταστάσεις των μεταθέσεων για υπογραφή. Από μέρα σε μέρα οι ανακοινώσειςΣτο γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, στο ΓΕΕΘΑ  και στα προϊστάμενα  κλιμάκια των Γενικών Επιτελείων βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες για υπογραφή οι καταστάσεις των μεταθέσεων στελεχών των ΕΔ. 

Όπως πρώτο έγκυρα χωρίς ασάφειες και ευφάνταστα σενάρια το kranosgr σας είχε ενημερώσει, οι μεταθέσεις θα ανακοινωθούν τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, αυτή τη στιγμή έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν όλα τα συμβούλια τα οποία συνεδρίαζαν μέχρι και χθες Σάββατο. Στο Στρατό Ξηράς συγκεκριμένα έχει ολοκληρωθεί το 85% των συμβουλίων και οι καταστάσεις βρίσκονται για υπογραφή.

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία με την υπογραφή των μεταθέσεων από τον Πάνο Καμμένο και τους Αρχηγούς και την ανακοίνωσή τους από τις αρμόδιες διευθύνσεις στις οποίες θα επιστρέψουν.
Τα συμβούλια μεταθέσεων λοιπόν έχουν ολοκληρωθεί και η διαδικασία βρίσκεται στο τελικό στάδιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.