Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξεκίνησε η αποστολή μεταθέσεων του Στρατού Ξηράς στις μονάδεςΞεκίνησε πριν λίγο η αποστολή μεταθέσεων του Στρατού Ξηράς στους σχηματισμούς και τις μονάδες. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του kranosgr, αυτή τη στιγμή έχουν αποσταλεί μεταθέσεις ανωτέρων Πυροβολικού. Μέχρι το μεσημέρι θα αρχίσουν να κοινοποιούνται καταστάσεις ανωτέρων και κατωτέρων αξιωματικών όπλων και σωμάτων και θα ακολουθήσουν των Υπαξιωματικών και των Επαγγελματιών Οπλιτών.

Πρόκειται για άλλη μια αποκλειστικότητα του kranosgr, το οποίο πρώτο είχε δημοσιεύσει αποκλειστικές πληροφορίες για τις μεταθέσεις εδώ και δύο περίπου μήνες, ενώ και χθες είχε αναγράψει ότι από μέρα σε μέρα αναμένεται η κοινοποίηση των μεταθέσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.