Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Έρχεται…Προ των πυλών ο πρώτος μίνι καύσωνας. Πότε θα χτυπήσει;Θα μας βάλει για τα… καλά ο Μάιος σε καλοκαιρινές συνθήκες, καθώς τα προγνωστικά μοντέλα του καιρού…


Πότε; Από τις 13 Μαΐου σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα και για ένα τριήμερο περίπου η Ελλάδα θα «καλυφθεί», αν επιβεβαιωθούν αυτά τα προγνωστικά στοιχεία, από πολύ θερμές αέριες μάζες προερχόμενες από την Αφρική και ως αποτέλεσμα αυτής της εισβολής, θα είναι η κατακόρυφη άνοδος της θερμοκρασίας η οποία θα αγγίξει ή και θα ξεπεράσει ακόμα και τους 36 βαθμούς, στις «παραδοσιακά» ζεστές περιοχές της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.