Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Αναλυτικός πίνακας με τις αλλαγές που επιφέρει το νέο μισθολόγιο για τους Αξιωματικούς, Ανθυπασπιστές και Υπαξιωματικούς προερχόμενους από τις παραγωγικές σχολές ΔΥΛΣ και Λ/ΦΑριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Ε/72/17

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 124 του Κεφαλαίου Β΄ του ΣΤ΄ Μέρους «Μισθολογικές Ρυθμίσεις ειδικών κατηγοριών λειτουργών και υπαλλήλων του Δημοσίου, ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ, καθώς και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και αντιστοίχων της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής» του Σχεδίου Νόμου «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση διατάξεων του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις», δημιουργούνται 4 κατηγορίες μισθολογικής κατάταξης των μονίμων στελεχών των ΕΔ και ΣΑ. Ως εκ τούτου οι Αξιωματικοί, Ανθυπασπιστές και Υπαξιωματικοί προερχόμενοι από τις παραγωγικές σχολές ΔΥΛΣ και Λ/Φ θα κατατάσσονται στην Β΄ Κατηγορία. 

Κατόπιν επεξεργασίας των αναφερομένων στο σχέδιο νόμου στοιχείων σας παραθέτουμε τον κάτωθι πίνακα για την ενημέρωσή σας:
Θα ακολουθήσει ανακοίνωσή μας με πίνακα για τους Αξιωματικούς που προέρχονται από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και τους Αξιωματικούς Ειδικών καθηκόντων.


Ευχαριστούμε τους συναδέλφους, μέλη της Ένωσης, για την συνδρομή τους στην επεξεργασία των στοιχείων. 

Για το Δ.Σ.
         Ο Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ        Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.