Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Τσιγάρο τέρμα για τον ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα!


Στα Υπουργικά του καθήκοντα επέστρεψε και τυπικά σήμερα το πρωί ο ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσας, μετά τη σοβαρή αλλά ευτυχώς σύντομη περιπέτεια με την υγεία του.

Ο κος Βίτσας, ο οποίος αντιμετώπισε καρδιακό πρόβλημα, το οποίο ξεπέρασε επιτυχώς χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ιατρών στο ΝΝΑ, αποφάσισε να κόψει το  τσιγάρο. 
Μη μπορώντας να κάνει και διαφορετικά αφού οι εντολές των θεραπόντων ιατρών ήταν συγκεκριμένες, ο κος Βίτσας έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να απομακρύνουν τα τασάκια από το γραφείο του καθώς και οτιδήποτε του θυμίζει το κάπνισμα.

Το ξέρουμε από ιδία εμπειρία ότι το πρώτο διάστημα θα είναι δύσκολο, όμως τα οφέλη θα είναι πολλά. 
Θα συστήσουμε στον κύριο Υπουργό, όπως διαβάσει τα συμπεράσματα ημερίδας για το τσιγάρο με θέμα ''Δεν καπνίζω...επιλέγω τη ΖΩΗ!!!'' που πραγματοποιείται αυτή την ώρα Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων  και θα του θυμίσουμε την κουβέντα μας παρουσία ιατρών, που είχαμε το βράδυ της έναρξης του Ιατρικού Συνεδρίου Ενόπλων Δυνάμεων στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης για το τσιγάρο, όταν βγήκε στη βεράντα για να καπνίσει, παρουσιάζοντας του φωτογραφικά παρακάτω και τα πειστήρια του ''εγκλήματος''.

Σιδερένιος κ. Υπουργέ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.