Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Ένα δευτερόλεπτο πριν από το θάνατο! Φωτογραφία που αποδέσμευσε ο στρατός των ΗΠΑ!Ο αμερικανικός στρατός έδωσε στη δημοσιότητα μια συγκλονιστική φωτογραφία. Έχει τραβηχτεί από την φωτογράφο του στρατού Χίλντα Κλέϊτον το 2013. Σκοτώθηκε όπως και οι στρατώτες της φωτογραφίας της από την έκρηξη που έγινε κατά τη διάρκεια άσκησης στο ανατολικό Αφγανιστάν!

Η τραγωδία έγινε στις 2 Ιουλίου 2013 στην επαρχία Λαχμάν του Αφγανιστάν.
Τέσσερις στρατιώτες και η φωτογγράφος σκοτώθηκαν από έκρηξη όλμου. Δυστυχώς το ΄χουμε ζήσει κι εμείς εδώ στην Ελλάδα με τους τέσσερις νεκρούς στον Βόλο.

Ο αμερικανικός στρατός αποφάσισε να αποδεσμεύσει τη συγκλονιστική φωτογραφία για να τιμήσει τις άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν ως πολεμικοί φωτογράφοι και συνοδεύουν τους στρατιώτες σε επιχειρήσεις.
Το όνομα της Κλέϊτον έχει δοθεί στην Αίθουσα Πληροφοριών Σχολής Ηρώων στο Fort Meade. Το βραβείο για τον νικητή του ετήσιου διαγωνισμού της Combat Camera πήρε το όνομά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.