Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Οι σπουδαστές της Εθνικής Σχολής Δικαστών στο Στρατιωτικό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης
Οι σπουδαστές της ΚΓ΄ εκπαιδευτικής σειράς της Εθνικής Σχολής Δικαστών, η οποία εδρεύει στην Καλαμαριά, Θεσσαλονίκης, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Στρατοδικείου-Ναυτοδικείου-Αεροδικείου Θεσσαλονίκης, Στρατιωτικού Δικαστή Α΄ Θεόδωρου Παπακώστα, και στα πλαίσια των εκπαιδευτικών τους επισκέψεων, για πρώτη φορά στην ιστορία της Σχολής, επισκέφτηκαν το Στρατιωτικό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρία από την απονομή της ποινικής δικαιοσύνης και στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Οι συνολικώς 61 σπουδαστές των Β΄, Γ΄ και Α΄ Τμημάτων της Κατεύθυνσης Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης, συνοδευόμενοι από το Διευθυντή της Κατεύθυνσης αυτής, Πρόεδρο Εφετών κο Αντώνιο Τσαλαπόρτα, παρακολούθησαν αντιστοίχως τις δικασίμους των 25, 27-4-2017 και 4-5-2017 του Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης, ενώ οι συνολικώς 30 σπουδαστές των Α΄ και Β΄ Τμημάτων της Κατεύθυνσης Εισαγγελέων, συνοδευόμενοι από τη Διευθύντρια της Κατεύθυνσης αυτής, Εισαγγελέα Εφετών κα Ειρήνη Αποστόλου, παρακολούθησαν αντιστοίχως τις δικασίμους των 23 και 30-5-2017 του Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης.

Τους σπουδαστές, πριν και μετά την κάθε δικάσιμο, ενημέρωσαν ο Πρόεδρος του Στρατιωτικού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης και ο Εισαγγελέας αυτού, Στρατιωτικός Δικαστής Α΄ Διονύσιος Παπακυριακού, για τις ιδιαιτερότητες της στρατιωτικής ποινικής δικονομίας απαντώντας και στις ερωτήσεις-απορίες αυτών. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.