Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας να τιμηθεί ο Αντγος Θωμάς Αδάμος


Θετική ήταν η ανταπόκριση του Δημάρχου Καρδίτσας σε πρόταση για να τιμηθεί ο Θωμάς Αδάμος με τηναπονομή του ονόματός του σε δρόμο ή σε πλατεία.
.

Η πρόταση έγινε από τον κ. Παπαγεωργίου Έφεδρο αξιωματικό  και  μέλος  του  Δ/Σ   συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών νομού Καρδίτσας  που σημείωσε ότι ήδη οι στρατιωτικοί που επέβαιναν στο μοιραίο Χιούι που συνετρίβη πριν περίπου 40 ημέρες στο Σαραντάπορο, προκειμένου να τιμηθούν έλαβαν μετά θάνατο το βαθμό του αντιστράτηγου καθώς έπεσαν στο καθήκον. Και ζήτησε να μάθει αν είναι στις προθέσεις του Δήμου Καρδίτσας να προβεί σε ονοματοδοσία είτε στην Καρδίτσα είτε στο χωριό του εκλιπόντος το Παλαιοκκλήσι.

Ο κ. Αλεξάκος δεν έφερε αντίρρηση, τονίζοντας ότι θα πρέπει να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία με πρόταση στην επιτροπή ονοματοδοσίας, ώστε να προχωρήσει το θέμα.
Να σημειώσουμε εδώ πως ο κ. Τσιούκης πρότεινε να μετονομαστεί σε οδός «Ήρωα Θ. Αδάμου» το τμήμα της σημερινής οδού Φαναρίου μέχρι τις γραμμές.

Σίγουρα πάντως θα υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος στο επόμενο διάστημα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.