Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Η μεγάλη αγωνία του Α/ΓΕΕΘΑ και η ανακούφιση! Αλλαγή συναισθημάτων στο ΕΘΚΕΠΙΧ

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Β.Αποστολάκης δεν είναι εξωστρεφής και εκδηλωτικός και σ΄ ευχάριστες και σε δυσάρεστες καταστάσεις. Είναι χαρακτηριστικό των “βατράχων” που εκπαιδεύονται για να αντιμετωπίζουν τα πάντα με ψυχρή λογική. Γι΄ αυτό κι έκανε εντύπωση σε πολλούς η αντίδρασή του στην περίπτωση της εγκατάλειψης του Mirage 2000.


Ο Α/ΓΕΕΘΑ ενημερώθηκε για το περιστατικό την ώρα που ήταν στην συνάντηση με τον τον Ανώτατο Συμμαχικό Διοικητή Μετασχηματισμού (Supreme AlliedCommander TransformationDenis Mercier


Αμέσως κατέβηκε στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων. Το μοναδικό που ρώτησε κοφτά ήταν αν υπάρχει επαφή με τον πιλότο του Mirage 2000. Η αρνητική απάντηση τον “σκοτείνιασε”. Λίγα λεπτά αργότερα ο πιλότος εντοπίζεται αλλά ο Α/ΓΕΕΘΑ παραμένει “σφιγμένος” μέχρι να τον ακούσει να επικοινωνεί. Μόλις άκουσε την πρώτη του επαφή ,όπως λένε κάποιοι που βρίσκονταν στο ΕΘΚΕΠΙΧ, ο Αποστολάκης έδειξε για πρώτη φορά ότι οι “βάτραχοι” εκτός από ψυχή έχουν και συναισθήματα. Όσοι τον γνωρίζουν χρόνια λένε ότι “ποτέ δεν τον έχουμε ξαναδεί τόσο ικανοποιημένο και ανακουφισμένο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.