Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Επίσκεψη Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β΄ στο Στρατόπεδο "ΝΤΑΛΙΠΗ"

Tην  Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β΄, ο οποίος συνοδευόταν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνο, στο Στρατόπεδο «ΝΤΑΛΙΠΗ» στη Θεσσαλονίκη, όπου ξεναγήθηκε στους χώρους του Στρατοπέδου και συγκεκριμένα στο Στρατηγείο της Μεραρχίας Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ), στη Σχολή Διοίκησης Επιτελών (ΣΔΙΕΠ) και στον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Θεσσαλονίκης (1ο ΒΝΣΘ).

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέψεων του Μακαριώτατου στην  Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, για το χρονικό διάστημα  από 9 έως 10 Μαΐου 2017.

Κατά την επίσκεψη του Μακαριώτατου στο Στρατηγείο της ΜΕΡΥΠ,  πραγματοποιήθηκε  σύντομη ενημέρωση για το  έργο της Μεραρχίας, ενώ  ο Μακαριώτατος απεύθυνε χαιρετισμό στο προσωπικό του Στρατηγείου.

Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος  μετέβη στη ΣΔΙΕΠ, όπου απεύθυνε χαιρετισμό στο προσωπικό και στους Σπουδαστές της Σχολής.

Η επίσκεψη του Μακαριώτατου ολοκληρώθηκε στον 1ο ΒΝΣΘ, με  μουσική εκδήλωση των νηπίων του σταθμού. Ο Μακαριώτατος ευλόγησε τα νήπια και το προσωπικό του σταθμού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.