Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Νέα ''υπερπαραγωγή'' από το Γραφείο Τύπου του ΓΕΣΝέα ''υπερπαραγωγή'' από το Γραφείο Τύπου του ΓΕΣ! Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα εντυπωσιακό βίντεο, που αποδέσμευσε ο Συνταγματάρχης Νίκος Φανιός από την εκπαίδευση της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.
Όπως υποψιαζόμαστε, το βίντεο πρέπει να έχει την υπογραφή του ΕΠΟΠ Λοχία (ΠΖ) Πλιάγκα Ευθύμιου, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που με τις γνώσεις του στην κάμερα έχει αναδείξει τηλεοπτικά τη ΣΜΥ.
Εξαιρετική δουλειά που αξίζει κάποιος να δει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.