Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ: Οι υψηλόβαθμοι αυξήσεις... Οι χαμηλόβαθμοι μειώσεις...


"ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΈΝΣΤΟΛΩΝ:
Οι υψηλόβαθμοι αυξησεις...
Οι χαμηλόβαθμοι μειώσεις...

Η κυβέρνηση ψήφισε το νεο Μισθολόγιο (φτωχολογιο) των εργαζομένων στα Σωματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις με τέτοιο τρόπο ωστε οι υψηλόβαθμοι να λαμβάνουν αυξήσεις, ενώ οι χαμηλόβαθμοι να δεχονται περαιτέρω μειωσεις στο ήδη πενιχρό εισόδημά τους, που απο το 2010 μειώνεται συνεχώς και δυσανάλογα.
Με ένα νέο 4ο Μνημονίο που παραβιάζει τις δικαστικές αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χωρας μας, του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) και που θεωρείται αντισυνταγματικό και άδικο, ενώ επιφέρει μεγάλες αδικίες, στρεβλώσεις και ανισότητες.
Που εν έτη 2017 ακόμα το λειτούργημά του Αστυνομικού, του Λιμενικού, του Πυροσβέστη και του Στρατιωτικού δεν θεωρείται, δεν εχει επίσημα αναγνωριστεί ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό!"
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Ειδικός Γραμματέας ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΕΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.