Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Κοινή Διευκρινιστική Ανακοίνωση ΕΣΠΕΕΒ & ΕΣΠΕΕΛ26 Μαϊου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το κοινό Δελτίο Τύπου της 25/5/2017 οι Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β. και Ε.Σ.Π.Ε.Λ. εξέφρασαν εύλογα την ανησυχία και την αγωνία των μελών τους και μη, για την δευτεροβάθμια εκπροσώπηση τους, μετά την εμφάνιση στη βουλή κατά την πρόσφατη διαβούλευση για την ψήφιση του Νέου Μισθολογίου των Στρατιωτικών, δυο ομοσπονδιών στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ. & Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ).Δυστυχώς κάποιoι ιστότοποι για λόγους προβολής, παραπλανητικά και αυθαίρετα, ερμήνευσαν το Δελτίο Τύπου ως αμφισβήτηση των εν λόγω σωματείων προς την ΠΟΕΣ.


Κατόπιν τούτου και παρότι οι δύο (2) ενώσεις θεωρούν ότι ήταν πολύ σαφείς στην πρώτη ανακοίνωσή τους, επανέρχονται στο θέμα γνωρίζοντας προς όλους τα κάτωθι:


1. Παραμένουν μέλη της Π.Ο.Ε.Σ. εκτός και αν η Πολιτεία ή η Δικαιοσύνη αποφανθεί κάτι διαφορετικό.

2. Δεν επιτρέπουν σε κανένα να ερμηνεύει ή να παραμορφώνει δηλώσεις τους, με στόχο την διάσπαση της εκπροσώπησης των στρατιωτικών.


Για τα Διοικητικά Συμβούλια
Ο


Πρόεδρος
Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β.

Ο
ΠρόεδροςΕ.Σ.Π.Ε.Λ.
Βασίλειος Δερβίσης
Θωμάς Ντιντιός
Σγός (ΤΟΠ)
Υπσγός (ΤΤΗ)
6983504250
6983509548

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.