Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Ποια παράλειψη του νέου μισθολογίου προκαλεί πρόβλημα και σε ποια κατηγορία στρατιωτικών

Μια σημαντική παράλειψη στο υπό ψήφιση ειδικό μισθολόγιο αφορά στους διαζευγμένους στρατιωτικούς. Όπως γράφουν στο Militaire.gr κάποιοι απ΄ αυτούς  “στο υπο ψήφιση ειδικό μισθολόγιο δεν υπάρχει πρόβλεψη για την χορήγηση του επιδόματος ειδικών συνθηκών προσαυξημένο κατά 115 ευρώ και για τους διαζευγμένους που αποδεδειγμένα πληρώνουν διατροφή όπως πρόσφατα είχε νομοθετηθεί με το επίδομα εξομάλυνσης. Είναι μια κατάφωρη αδικία για μια κατηγορία διαζευγμένων συναδέλφων όπου δεν παύουν οι γονεϊκές τους υποχρεώσεις  καθότι καταβάλουν υπέρογκες διατροφές και μεγάλες  δικαστικές δαπάνες”.

Πολλά που σε κάποιους φαίνονται “μικρά” είναι πολύ σημαντικά για πολλούς άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.