Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Το ευχαριστώ των αστυνομικών στο πλήρωμα του αρματαγωγού ΧΙΟΣ


Η ανακοίνωση διαμαρτυρίας που εξέδωσαν συνδικαλιστές των αστυνομικών για τη μεταφορά 200 συναδέλφων τους στη Ρόδο με το αρματαγωγό ΧΙΟΣ, μόνο καλή εντύπωση δεν προκάλεσε. Όπως γράψαμε η αίσθηση του μέτρου έχει χαθεί από ορισμένους. Ευτυχώς είναι η εξαίρεση.
Η Ένωση Αστυνομικών Δωδεκανήσων βάζει τα πράγματα σε μια σωστή σειρά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πλήρωμα του αρματαγωγού ΧΙΟΣ που έκανε ότι μπορούσε για να ταξιδέψουν οι αστυνομικοί μέχρι τη Ρόδο είναι αρκετό για να ξεχαστεί το “φάουλ” της ανακοίνωσης των “Αθηναίων συνδικαλιστών”.

Η ανακοίνωση:
Θα θέλαμε νε εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας,  στον Κυβερνήτη και το Πλήρωμα του Αρματαγωγού ¨ΧΙΟΣ¨ του Πολεμικού Ναυτικού, με το οποίο πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των συναδέλφων μας από την Σαλαμίνα και την Κρήτη στην Ρόδο προκειμένου να εργαστούν για την ασφαλή διεξαγωγή της ¨2ης Συνάντησης-Διάσκεψης για την Ασφάλεια και την Σταθερότητα¨ η οποία διεξάγεται στην Ρόδο.
Η συντριπτική πλειοψηφία των αστυνομικών που αφίχθηκαν στην Ρόδο μας ενημέρωσαν ότι τα στελέχη του ανωτέρω πλοίου παρέδωσαν μαθήματα συναδελφικότητας και επαγγελματισμού κι επισήμαναν ότι η όποια δυσκολία δεν οφειλόταν σε αυτούς αλλά  στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο πλοίο είναι κατασκευασμένο για να επιχειρεί σε πολεμικές συνθήκες.
Από την πλευρά μας οφείλουμε να αναδεικνύουμε τέτοιες συμπεριφορές οι οποίες αποδεικνύουν το υψηλό αίσθημα ευθύνης και τον επαγγελματισμό των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%AE/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.