Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Καμμένος-Βίτσας ζητούν πρόσληψη και άλλων ΕΠΟΠ; Αμυντική συνεργασία

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ικανοποιημένη φέρεται η ηγεσία του υπουργείου Άμυνας, καθώς το μισθολογικό κονδύλι δεν θα έχει περικοπές.

Τώρα οι Πάνος Καμμένος και Δημήτρης Βίτσας, που σημειωτέον συνεργάζονται πολύ αρμονικά, παρότι προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, σε συνεννόηση με τη στρατιωτική ηγεσία διεκδικούν περαιτέρω ενίσχυση.

Και συγκεκριμένα την πρόσληψη επαγγελματιών οπλιτών, 1.000 ανά έτος επί τρία έτη. Σύνολο 3.000!

Στο υπουργείο Άμυνας, μάλιστα, εκτιμούν πως θα τα καταφέρουν, πολύ περισσότερο επειδή η Τουρκία εντείνει όλο και περισσότερο τις πιέσεις.


Β.ΣΚ.
(ΕΙΔΗΣΕΙΣ-06/05/2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.