Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Αφιέρωμα του ΓΕΣ στο έτος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων


Αφιερωμένη στους Εθνοφύλακες και τους Εφέδρους η φετινή χρονιά από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Για το λόγο αυτό σήμερα Δευτέρα ο  Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος  θα μεταβεί στη Ρόδο για την επίσημη ανακήρυξη του 2017 ως έτος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού με τον Αρχηγό του Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή στηρίζει έμπρακτα το έργο Εθνοφυλάκων και Εφέδρων τους οποίους και ενισχύει σε κάθε τους προσπάθεια. Όπως είχε δηλώσει στο kranosgr, ο Πρόεδρος της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Έφεδρος Ταγματάρχης Γιάννης Σιδηρόπουλος, κατά τη διεξαγωγή της άσκησης ''Μακεδονομάχος 2017'', ''φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που το Γενικό Επιτελείο Στρατού βρέθηκε πιο κοντά μας από κάθε άλλη χρονιά'' και αυτό σημαίνει πολλά. Δεν είναι τυχαίο πως μία από τις πρώτες ενέργειες του Αντιστρατήγου Στεφανή μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Αρχηγού, ήταν η δημιουργία διεύθυνσης Εθνοφυλακής στο ΓΕΣ, υπό τον Α' Κλάδο.

Το γραφείο τύπου του ΓΕΣ με αφορμή τα παραπάνω και ακολουθώντας τις οδηγίες του Αρχηγού, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο αφιέρωμα για όλους αυτούς που με την ανιδιοτελή προσφορά τους στις Ένοπλες Δυνάμεις, συμβάλουν τα μέγιστα στη διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.