Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Νεότερα για την πορεία της υγείας του ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα!Καλά τα νέα για την πορεία της υγείας του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτριου Βίτσα.

Πριν λίγο, σε επικοινωνία του kranosgr με συνεργάτες του, μας ανέφεραν ότι η πορεία την υγείας του Υπουργού είναι συνεχώς βελτιούμενη. 

Να θυμίσουμε, ότι ο κος Βίτσας υπέστη προχθές το βράδυ οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και υπεβλήθη σε επέμβαση τοποθέτησης στεντ στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου και νοσηλεύεται. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, πότε θα πάρει εξιτήριο παρά μόνο ότι η κατάσταση βελτιώνεται.

Να ευχηθούμε και πάλι στον κο ΑΝΥΕΘΑ πλήρη και ταχεία ανάρρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.