Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Στην Ι.Μ Αγίου Νικολάου Σιαμάδων Καλαμπάκας ο Α/ΓΕΣ Αντγος Αλκιβιάδης ΣτεφανήςΜε την παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, πραγματοποιήθηκε προχθές Παρασκευή ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ι.Μ. Αγ. Νικολάου Σιαμάδων Καλαμπάκας, επί τη ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων – Λυκίας στον οποίο και είναι αφιερωμένο το καθολικό της Μονής. 
Όπως πριν από μέρες το kranosgr είχε έγκυρα δημοσιεύσει (ΕΔΩ), στον εορτασμό επρόκειτο να παραστεί ο συμμαθητής του Ηγουμένου Αρχιμανδρίτη Μακάριου Ιακωβάκη από τη ΣΣΕ νυν Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής μαζί με το Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη.

Παρόλο το δύσκολο πρόγραμμα του Αρχηγού ο οποίος μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής βρισκόταν στην Αθήνα, τελικά τα κατάφερε και για λίγες ώρες μετέβη στην ορεινή περιοχή της Καλαμπάκας για να τιμήσει τον Άγιο Νικόλαο και το συμμαθητή του  Αρχιμανδρίτη Μακάριο Ιακωβάκη. Όσον αφορά το Δκτη της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, δεν μπόρεσε τελικά να ανταποκριθεί στην πρόσκληση και να παραστεί, αφού έπρεπε να βρίσκεται στην περιοχή της Καρδίτσας συνοδεύοντας σε περιοδεία τον ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα
  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.