Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Αυτό είναι το νέο μισθολόγιο! Πίνακες με τους μισθούς
Αναρτήθηκε στην Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών στο οποίο εντάσσεται και το νέο μισθολόγιο των στρατιωτικών. Να ξεκινήσουμε από το τι ΔΕΝ επιβεβαιώνεται σε σχέση με τις διαρροές που είχαν γίνει: από τη πρώτη ανάγνωση δεν προκύπτει θέμα υπερωριών ή νυχτερινών,για τους στρατιωτικούς αλλά μόνο για τα σώματα ασφαλείας! Για ακόμη μια φορά “ριγμένοι” λοιπόν σ΄ αυτό το θέμα.

Από εκεί και πέρα:
•Πράγματι είναι μισθολόγιο τεσσάρων ταχυτήτων.Καθορίζονται οι “ταχύτητες” όπως θα διαπιστώσετε.
•Δείτε στους πίνακες τους βασικούς μισθούς αλλά και τα επιδόματα που προβλέπονται.
Ασφαλώς θα χρειαστεί πολύ διάβασμα και μελέτη για να δούμε τα συν και τα πλην.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.