Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο ΝΝΑ με οξύ έμφραγμα ο ΑΝΥΕΘΑ Δημ. ΒίτσαςΣτο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών νοσηλεύεται με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτριος  Βίτσας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του kranosgr, ο κος Βίτσας αισθάνθηκε αδιαθεσία τα μεσάνυχτα και οδηγήθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, κάτι που αποδείχθηκε σωτήριο για τον ίδιο, αφού χρειάστηκε να γίνει επέμβαση και τοποθέτηση στέντ.
Αυτή τη στιγμή η κατάσταση του κυρίου Βίτσα είναι σταθερή και αναρρώνει σε δωμάτιο του Ναυτικού Νοσοκομείου.

Ως kranosgr να ευχηθούμε στον ΑΝΥΕΘΑ πλήρη και ταχεία ανάρρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.