Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ: Βασικοί μισθοί, υπερωρίες και τι γίνεται με τα επιδόματαΤι προβλέπει το νέο μισθολόγιο των στρατιωτικών το οποίο είναι ήδη στη Βουλή; Το Militaire.gr έχει πληροφορηθεί ότι το μισθολόγιο θα ΄χει “τέσσερις ταχύτητες”.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαρροές για το μισθολόγιο που αφορά στους αξιωματικούς απόφοιτους των ΑΣΕΙ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν λοιπόν καταργούνται οι μσιθολογικές προαγωγές και πάμε σε μισθολογικά κλιμάκια.
Με βάση τα όσα προβλέπονται ο βασικός μικτός του Ανθυπολοχαγού θα διαμορφωθεί στα 1440 ευρώ.

Ο μικτός μισθός του Α/ΓΕΕΘΑ διαμορφώνεται περίπου στις 4000 ευρώ.
Προβλέπεται η ενσωμάτωση επιδομάτων στο βασικό μισθό.
Συνολικά προβλέπονται 18 μισθολογικά κλιμάκια.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές θεσμοθετείτε το επίδομα παραμεθορίου για όλους όσους υπηρετούν σε μονάδες της.Υπολογίζεται στα 100 ευρώ μηνιαίως.Αυτό αφορά ειδικά 12.500 ΕΠΟΠ οι οποίοι υπηρετούν σε μονάδες της μεθορίου.

Επίσης στο νέο μισθολόγιο υπάρχει πρόβλεψη για πληρωμή υπερωριών,νυχτερινών και προβλέπεται το πενθήμερο.

Τι θα γίνει με το πτητικό επίδομα; Φαίνεται ότι προς το παρόν υπάρχει μείωση κατά 30% σ΄ όσους υπηρετούν σε θέσεις εξωτερικού. Περικοπές φαίνεται ότι υπάρχουν στο επίδομα επικινδυνότητας για όσους αποχωρούν από τις μάχιμες μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων και υπηρετούν σε θέσεις επιτελικές ή θέσεις εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.