Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Εκδηλώσεις Παναεροπορικής Εθελοντικής Αιμοδοσίας


Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο  Αεροπορίας (ΓΕΑ) στην αίθουσα  «Αντισμήναρχος (Ι) Μαρίνος Μητραλέξης»,  στο πλαίσιο της  Παναεροπορικής Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργανώθηκε από την Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ), η τελετή βράβευσης του προσωπικού της, το οποίο έχει συμμετάσχει σε πληθώρα εθελοντικών αιμοδοσιών.

Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν ο Ταξίαρχος (Ι) Φώτιος Τζάλλας, ο οποίος έχει προσφέρει περισσότερες από 150 φιάλες αίματος από το 1988, καθώς και οι Αντισμήναρχος (ΜΕ) Χρήστος Φαρδέλλας, Επισμηναγός (ΤΜΜ) Χρήστος Μπατζιακάς, Ανθυπασπιστής (ΕΧΡΝ) Γεώργιος Θεοχαρόπουλος, Αρχισμηνίας (ΕΤΕΤΗ) Αναστάσιος Αλτάνης, με περισσότερες από 40 φιάλες από το 1990.

Η φετινή Παναεροπορική Εθελοντική Αιμοδοσία με σύνθημα «Προσφέρω αίμα Δηλώνω παρών», πραγματοποιήθηκε σε όλες τις Μονάδες και τις Υπηρεσίες της ΠΑ, με σκοπό την προώθηση του εθελοντισμού και του πνεύματος αλληλεγγύης ως έμπρακτη προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπο και είναι αφιερωμένη στον Σμηναγό (Ι) Κωνσταντίνο Ηλιάκη αλλά και σε όλους τους πεσόντες της ΠΑ που έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα, η Αεροπορία επέλεξε μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας να προσφέρει το αίμα της σʾ αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.