Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Εορτασμός της Διεθνούς Ημέρας του ΝοσηλευτήΤην Παρασκευή 5 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ), εκδήλωση για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας του Νοσηλευτή.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο  Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Γεώργιος Τολούμης, ο  Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας,  Ταξίαρχος (ΥΙ) Δημήτριος Χατζηγεωργίου, ο Διοικητής του 251ΓΝΑ, Ταξίαρχος (ΥΙ) Αντώνιος Κοτσιράκη και η Διευθύντρια Νοσηλευτικού Τομέα του 251ΓΝΑ, Ταξίαρχος (ΥΝ) Σοφία Μποζώνη.


Το θέμα της εκδήλωσης  ήταν «Ιχνηλατώντας Μορφές Λειτουργικής Ευελιξίας στο Σύγχρονο Νοσοκομείο», ενώ η Αναπληρώτρια καθηγήτρια Σύγχρονης Ιστορίας και Διεθνούς Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κα. Κωνσταντίνα Ε. Μπότσιου ανέπτυξε το θέμα: «Εξευρωπαϊσμός και Ελληνική Ταυτότητα: Ένας Παλιός, Σύγχρονος Αγώνας Σύνθεσης».
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προβολή ταινίας μικρού μήκους με θέμα «Ζώντας την καθημερινότητα», που αποτύπωσε τον τρόπο που οι νοσηλευτές του 251 ΓΝΑ φροντίζουν και υποστηρίζουν τους ασθενείς τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.